ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ - ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Τα Σύγχρονα Μικροβιολογικά Εργαστήρια ΒΙΟΠΡΟΛΗΨΗ, στα Δεμένικα Πατρών (Ειρήνης και Φιλίας 49), στο κέντρο της Πάτρας (Ζακύνθου 19 και Θεσσαλονίκης πλησίον Αγίας Σοφίας) αλλα και (Αρέθα & Αυστραλίας) Αγυιά Πάτρας της ιατρού Βιοπαθολόγου- Μικροβιολόγου Ράλλη Ιωάννας διαθέτουν όλο τον σύγχρονο και απαραίτητο εξοπλισμό για μια ευρεία γκάμα εξετάσεων.
Προτεραιότητα μας η άμεση εξυπηρέτηση, τα αξιόπιστα αποτελέσματα και η υπεύθυνη ενημέρωση συμβάλλοντας στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων υγείας.
Η παράδοση των αποτελεσμάτων γίνεται αυθημερόν και υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων με e-mail ή fax στον εξεταζόμενο και τον θεράποντα Ιατρό κατόπιν αιτήματος.
Αιμοληψίες και λοιπές δειγματοληψίες γίνονται όλες τις ώρες λειτουργίας του ιατρείου, με την προϋπόθεση ο εξεταζόμενος να έχει κάνει την απαραίτητη προετοιμασία, εφόσον απαιτείται.
Πραγματοποιούνται αιμοληψίες και σε μικρά παιδιά καθώς και κατ' οίκον αιμοληψίες κατόπιν συνεννοήσεως για τον τόπο και τον χρόνο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Με το έμπειρο προσωπικό τους παρέχουν υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, άμεσες και έγκυρες αναλύσεις χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης με τον καθένα σας ξεχωριστά.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το εργαστήριό μας είναι εξοπλισμένο με κορυφαία αναλυτικά συστήματα.
Τα αναλυτικά μας συστήματα πλαισιώνουν υψηλής ευκρίνειας μικροσκόπια, πλήθος μικροόργανα και συσκευές, θάλαμοι νηματικής ροής και ειδικά λογισμικά για τον πλήρη έλεγχο της αναλυτικής διαδικασίας.

Η ΒΙΟΠΡΟΛΗΨΗ στην Αράτου 15 και Ρήγα Φεραίου, ιδρύθηκε το 2006 και έως σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες της με στόχο την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση διαφόρων νοσημάτων.
Με χαρά ανακοινώνουμε τη λειτουργία και του 2ου εργαστηρίου της ΒΙΟΠΡΟΛΗΨΗΣ στην Ειρήνης και Φιλίας 49 (Δεμένικα Πατρών).
Οι έμπειροι συνεργάτες, ο σύγχρονος εξοπλισμός και οι υψηλής ποιότητας αναλύσεις, δίνουν σωστά και αξιόπιστα αποτελέσματα.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στον ασθενή, παρέχοντας ιατρική υποστήριξη καθώς και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών...

ΙΑΤΡΕΙΟ

Ζακύνθου 19 και Θεσσαλονίκης πλησίον Αγίας Σοφίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2610270047
info@bioprolipsi.gr

 

 

2ο ΙΑΤΡΕΙΟ

Ειρήνης και Φιλίας 49, Δεμένικα Πατρών
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2610529619
info@bioprolipsi.gr

 

 

 

3ο ΙΑΤΡΕΙΟ

Αρέθα & Αυστραλίας, Αγυιά Πάτρας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2610 422464
info@bioprolipsi.gr

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
7:30 - 14:00 ΚΑΙ 17:30- 21:00
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ & ΤΕΤΑΡΤΗΣ